JORNADA CONTINUA



Estimades famílies, s'ha constituït una comissió mixta professorat i representants dels pares i mares per a treballar sobre altres models de jornada escolar que en la nostra Comunitat Autònoma comencen a aplicar-se d'una manera experimental en alguns centres. Fruit d'aquest treball conjunt acaba de finalitzar-se la redacció d'un projecte de Jornada Escolar Contínua, el qual podeu consultar-ho a continuació. Aquest projecte va a ser presentat i explicat en quatre reunions que es realitzaran a les 17, 15hores els següents dies i a les que us animem a assistir:
-Dijous 13 de març: dirigida a les famíliesd'Educació Infantil 3 i 4 anys
-Dilluns 17 de març: dirigida a les famílies d´Educació Infantil 5 anys i Primer de Primària.
-Dijous 20 de març: dirigida a les famílies deSegon i Tercer de Primària.
Dilluns 24 de març: dirigida a les famílies deQuart, Cinquè i Sisè de Primaria
(Hi haurà servei de guarderia)
Una vegada s´hagen realitzat totes les reunions es facilitarà una enquesta a les famílies per tal de valorar les preferències al model de jornada escolar.
Atentament
La Direcció
----------
Estimadas familias, se ha constituido una comisión mixta profesorado y representantes de los padres y madres para trabajar acerca de otros modelos de jornada escolar que en nuestra Comunidad Autónoma comienzan a aplicarse de un modo experimental en algunos centros. Fruto de este trabajo conjunto acaba de finalizarse la redacción de un proyecto de Jornada Escolar Continua, el cual podéis consultar a continuación. Este proyecto va a ser presentado y explicado en cuatro reuniones que se realizarán a las 17, 15 horas los siguientes días y a las que os animamos a asistir:
-Jueves 13 de marzo: dirigida a las familias de Educación Infantil Tres y Cuatro años
-Lunes 17 de marzo: dirigida a las familias de Educación Infantil Cinco años y Primero de Educación Primaria.
-Jueves 20 de marzo: dirigida a las familias de Segundo y Tercero
Lunes 24 de marzo: dirigida a las familias de Cuarto, Quinto y Sexto.
(Habrá servicio de guardería)
Una vez realizadas todas las reuniones se facilitará una encuesta a las familias para valorar las preferencias en el modelo de jornada escolar.
Atentamente
La Dirección

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.